katten organisaties in binnen en buitendland

doelen die wij steunen

Eén van de redenen waarom wij deze webshop zijn gestart is om katten waar ook ter wereld te kunnen helpen. Wij hebben daarom besloten een deel van de winst (10%) aan kattenorganisaties te schenken. Met een aankoop bij ons helpt je dus ook de katten.

Het liefst zouden we natuurlijk iedere organisatie helpen maar helaas moeten we een keuze maken. Naarmate wij groeien zullen er wellicht organisaties bij komen die wij financieel kunnen steunen. Het is ook mogelijk dat wij om de zoveel tijd andere doelen kiezen. Een actueel overzicht is te allen tijde hieronder te vinden.

In 2019 steunen wij de volgende organisatie(s):

Stichting Zwerfkatten Nederland
Stichting Zwerfkatten Nederland (SZN) is de belangenorganisatie voor verwilderde zwerfkattenorganisaties in Nederland. Stichting Zwerfkatten Nederland is opgericht om neutralisatie (castratie en sterilisatie) projecten en alles wat daarmee samenhangt te ondersteunen en daar waar mogelijk uit te voeren. Hun toekomstbeeld is een zwerfkattenvrij Nederland. Wij zijn erg begaan met de zwerfkatten in Nederland en ondersteunen dit doel dan ook van harte.

In 2018 steunden wij:

Alaa and house of Cats Ernesto in Aleppo
Dit is een kattenopvang in Aleppo waar eigenaar Mohammad Alaa Aljaleel te midden van de oorlog honderden katten een zo fijn mogelijk bestaan probeert te geven. Na het lezen van dit artikel vonden wij dat we iets moesten doen.

Stichting de Kittenmand
Stichting in Tilburg die door middel van gastgezinnen (moederloze) kittens opvangt. Lees voor een impressie ons artikel.