kat verpakking

Verzending

Verzendtermijn
De bestelling wordt zo snel mogelijk op de post gedaan (binnen 2-4 dagen excl. het weekend en feestdagen). De producten worden vervolgens verzonden met PostNL. Helaas kunnen wij geen garantie geven op de levertermijn van de vervoerder.

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het gewicht en de afmetingen van de geselecteerde producten.

Nederland

  • De minimum verzendkosten zijn € 2,90. Dit zijn enkele platte producten zoals kaarten en dergelijken. Deze bestellingen worden verzonden zonder Track & Trace. Wil je wel Track & Trace, neem dan contact met ons op.
  • De maximale verzendkosten zijn € 3,99. Dit is een brievenbuspakje inclusief Track & Trace.
  • Vanaf een bestelbedrag van € 45,- bezorgen wij echter HELEMAAL GRATIS!

België

  • De minimum verzendkosten zijn € 4,50. Dit zijn enkele platte producten zoals kaarten en dergelijken. Deze bestellingen worden verzonden zonder Track & Trace. Wil je wel Track & Trace, vink dan de betreffende optie aan op de afrekenpagina.
  • De kosten voor een brievenbuspakje zijn € 7,50. Deze bestellingen worden verzonden zonder Track & Trace. Wil je wel Track & Trace, vink dan de betreffende optie aan op de afrekenpagina.
  • De kosten voor bestellingen mét Track & Trace zijn € 13,-. 

Algemeen
De klant is verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste adres. In geen geval kunnen wij aansprakelijk worden gehouden voor niet ontvangen bestellingen als het opgegeven adres niet juist is opgegeven door de besteller. Controleer dit altijd goed.

We willen je erop attenderen dat als je je bestelling bevestigt, je hiermee de wettelijke betalingsverplichting aan gaat. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden, dan bevestig je directe betaling met iDeal.

Retour

Niet tevreden
Indien je bestelling onverhoopt niet bevalt, is er de mogelijkheid deze conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Je kunt zonder opgave van reden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Je dient ons wel binnen deze termijn eerst via de mail of het contactformulier op de hoogte te stellen van de retourzending (je kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier). Daarna kun je de bestelde producten (binnen 14 dagen) in goede en ongebruikte staat (en in de originele verpakking) retourneren.

LET OP: de retourkosten zijn voor eigen rekening. Je ontvangt wel de verzendkosten voor de heenzending terug. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd.

Foutieve levering
Is er iets mis gegaan met je levering of ontvangen artikel? Neem dan alsjeblieft direct (maar in ieder geval binnen 5 dagen) contact met ons op. We zoeken dan samen naar de beste oplossing.

Terugbetaling
Na acceptatie van je retourzending wordt het door jou betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan je terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer.

Ruilen

Helaas kunnen wij niet ruilen. Indien je iets anders wilt kun je de retourprocedure volgen en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.